Balıkesir'de Futbol

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta haftalardır galibiyete hasret kalan Ayvalıkgücü Belediyespor'da, Balçova Yaşamspor'a karşı alınan 2-0'lık galibiyet yüzleri güldürdü.

Galibiyetle 13. sıradan bir üst sıraya yerleşen Ayvalıkgücü Belediyespor'un Kulüp Başkanı İrfan Vural, yaptığı açıklamada, "şeytanın bacağını kırdıklarını" söyledi.

Balçova Yaşamspor maçında alınan 3 puanın kendilerine ilaç gibi geldiğini vurgulayan Vural, şunları kaydetti:
"5 haftadır galip gelemiyorduk. Son dört maçımızda attığımız gollerle öne geçmemize rağmen bir türlü 3 puana uzanamadık. Bu karşılaşmalarda 4 penaltı aleyhimize verildi.

Pazar günü de Balçova Yaşam Spor karşılaşmasının 25. dakikasında, yüzde yüzlük penaltımız verilmediği gibi pozisyona itiraz eden İbrahim kırmızı kartla oyun dışı edildi. Ama buna rağmen galip geldik. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. İnşallah önümüzdeki maçlarımızda da alacağımız puanlarla ligde üst sıralara tırmanışımız sürecektir."
-Bandırmaspor'dan taraftara teşekkür
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, hafta sonunda Göztepespor müsabakasını yaklaşık 7 bin kişinin takip ettiğini söyledi.

Bandırmaspor'un sezon başından bu yana seyirci ortalamasının 2 bini geçmediğine dikkati çeken Gülmezgil, Göztepespor müsabakasında yaklaşık 7 bin kişinin bilet alarak maça girmesi ve maçın başından sonuna kadar centilmenlik kuralları içinde takımlarını desteklemesinin, yönetim kurulu, teknik heyet ve oyuncuları memnun etttiğini kaydetti.

8 yıldan beri yönetim kurulunda görev aldığını anımsatan Gülmezgil, "İlk defa Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu 7 bin taraftarı aynı anda gördü. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu bize şehir olarak PTT 1. Lig'e odaklandığımızın açık göstergesidir. Bu yıl kulüp olarak 50 yılımızı kutlayacağız. Yönetim ve takım olarak taraftarlarımıza bu yıl şampiyonluk hediye etmek istiyoruz" dedi.



Kaynak: AA