Eskişehirsporlu Futbolcular Umutlu

EskişŸehirsporlu futbolcular Sezer ǖztürk ve Emre Güral, Spor Toto Süper Lig'de yarın Balıkesirspor ile yapacakları maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.

Sezer ǖztürk, kulübün resmi internet televizyonu "eses.tv"ye yaptığŸı açıklamada, İçel İdmanyurdu maçında önemli bir galibiyet aldıklarını kaydetti.

EskişŸehirspor'un ligde hak etmediğŸi bir konumda bulunduğŸunu anlatan Sezer ǖztürk, "İçel İdmanyurdu maçında her arkadaşŸım gibi benim de bir payım vardı. Onun için çok mutluyum. Yarınki maç, İçel İdmanyurdu maçından daha zor olacak. KazandığŸımız takdirde bize neler getireceğŸinin farkındayız. Bu moral ve motivasyonla Balıkesir'e gidiyoruz. Yarın elimizden gelen her şŸeyin en iyisini yapmaya çalışŸacağŸız" diye konuşŸtu.
Emre Güral da çok önemli bir deplasman maçı oynayacaklarını belirterek, şŸunları söyledi:
"Takım olarak maça iyi hazırlandık. Son haftalardaki galibiyetlerden sonra bu istikrarı devam ettirmek, alt sıralardan uzaklaşŸmak istiyoruz. Balıkesirspor'u yenersek, ligdeki konumumuz daha iyi olacak. ǜç puan için Balıkesir'e gideceğŸiz."
 

Kaynak: AA