Emniyet Müdürlüğü Futbol Turnuvasında Finalistler Belli Oldu

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Polis Gücü Gençlik ve Spor Kulübü 3.Geleneksel Futbol Turnuvasında yarı finalistler belli oldu.


Emniyet Teşkilatı personelleri arasındaki kaynaşma ve dayanışma ruhunu canlandırmak, fiziki ve sporcu dinamizmini artırmak ve amatör liglere katılacak olan Polis Gücü Futbol takımına katkı sağlayacak sporcuları belirlenmesi amacıyla düzenlenen Nevşehir Polis Gücü GSK 3.Geleneksel Futbol Turnuvası’nda oynanan yarı final maçlarıyla finalistler ve 3.'lük 4.'lük maçı yapacak takımlar belli oldu.

Yarı final müsabakaları sonucunda Asayiş Şube Müdürlüğü takımı Derinkuyu takımını 10-7, KOM Şube Müdürlüğü ise Polisevi & Çocuk Şube Müdürlüğü takımını 7-4’lük skorla geçerek final maçı oynamaya hak kazandı.

Yarı final maçlarına kadar halı sahada gerçekleştirilen müsabakaların final ve 3.'lük-4.'lük maçları 28 Mart Cumartesi günü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çim sahalarında oynanacak. Müsabakalar öncesi Polis Gücü U-13 takımı ve küçük yaş gruplarından oluşan çocukların katılımıyla gösteri maçı yapılacak.

Kaynak: İHA