Atletico Madrid, Simeone'yle Sözleşme Uzatmaya Çok Yakın

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Atletico Madrid'in, teknik direktör Diego Simeone'nin sözlemesini uzatmak için yürüttüğŸü görüşŸmelerde sona geldiğŸi iddia edildi.

Atletico Madrid ile Bayer Leverkusen arasından oynanan UEFA şžampiyonlar Ligi karşŸılaşŸmasının ardından İspanyol medyasına konuşŸan Diego Simeone'nin kız kardeşŸi ve menajeri Natalia, görüşŸmelerin devam ettiğŸini belirterek, "Yakın bir zamanda iyi haberler alacağŸız. Taraftarlar maçın ardından Calderon'dan çok memnun ayrıldı ve çok yakında daha da mutlu bir haber alacak" dedi.

Konuyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Atletico Madrid kulüp başŸkanı Enrique Cerezo ise "İyi haberler gelebilir" değŸerlendirmesinde bulundu.
İspanyol basını ise Atletico Madrid'in Simeone'nin sözleşŸmesini 2022'nin haziran ayına kadar uzatmak istediğŸini öne sürdü.
Atletico Madrid'i 4 sezondur çalışŸtıran Arjantinli teknik adam, takımıyla 192 maça çıkarak Radomir Andiç'i (189) geride bırakmışŸ ve kulüp tarihinde en uzun süre teknik direktörlük yapan 3. teknik adam olmuşŸtu. Simeone'nin sözleşŸmesini 2022 yılına kadar uzatması halinde, 1939 ve 1946 yılları arasında kulüpte teknik direktörlük yapan Ricardo Zamora'yı (220) geçmesi bekleniyor. Atletico Madrid'de 1974 ve 2003 yılları arasında 5 farklı dönemde toplam 13 sezon teknik direktörlük yapan Luis Aragones ise görev aldığŸı 612 maç ile rekoru elinde bulunduruyor.
 

Kaynak: AA