Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Uçar Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, hafta sonu oynayacakları Fethiyespor maçına ilişkin, "Hedefimiz 3 puan" dedi.

Sarı-kırmızılı ekip, Fethiyespor maçı hazırlıklarına, Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahasında teknik direktör Uçar yönetiminde yaptığı antrenmanla başladı.

Uçar, burada yaptığı açıklamada, çok önemli bir haftayı geride bıraktıklarını söyledi.

Hacettepespor gibi genç, dinamik ve çok koşan bir ekibe karşı mücadele ettiklerini ifade eden Uçar, rakiplerinin bekledikleri gibi iyi mücadele ettiğini dile getirdi.
İyi yolda olan takımlarının en büyük sıkıntısının sakat futbolcuların çokluğu olduğuna dikkat çeken Uçar, "Bu hafta inşallah İrfan Başaran yetişirse, gelecek haftaya da Sadık Çiftpınar yetişirse iyi olacak. Samed Kartal'ın son haftalara yetişmesi bile bizim için büyük bir kar olacak. Kaleci Vedat Kapurtu, Hacettepespor karşılaşmasında sakatlanmasına rağmen büyük bir fedakarlık yaptı. Sakatlanmasına rağmen sahada kaldı. Onu da inşallah sezon sonuna kadar hazır hale getireceğiz. Çarşamba günü takımla çalışmalara başlayacak. Bu hafta cezalı oyuncumuzun olmaması bizim için sevindirici" diye konuştu.

Hafta sonu oynayacakları Fethiyespor maçına da değinen Uçar, bu maçın kolay olmayacağını dile getirdi.
Fethiyespor'un son haftalarda sıkıntı yaşayan bir ekip olduğunu kaydeden Uçar, "Her takımın bir hedefi var. Lig hemen hemen 2'ye bölünmüş, bir grup yukarıda ilk 6'ya çalışıyor, bir grup da düşmemeye çalışıyor. Kopma yok ve bu şekilde de devam edecek gibi gözüküyor. Takımların arasında çok fazla bir denge farkı da yok. Ama bizim tabi ki hedefimiz 3 puan" dedi.

Kaynak: AA