Albimo Alanyaspor'da 4 Maçlık Seri Bozuldu

PTT 1. Lig'de sahasında Giresunspor'a 2-1 yenilen Albimo Alanyaspor'un 4 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan ve ligdeki son 4 maçını da kazanan Albimo Alanyaspor ligin 24 haftasında konuk ettiği Giresunspor'a 2-1 yenilerek 4 maçlık galibiyet serisine nokta koydu.
Ligin 19. haftasında Samsunspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oluktan sonra 20. haftasında Adana Demirspor'u evinde 1-0, 21. haftada Bucaspor'u dış sahada 3-2, 22. haftada Altınordu'yu iç sahada 4-2 ve 23. haftada Denizlispor'u deplasmanda 1-0 ile geçen Albimo Alanyaspor'un galibiyet serisi Giresunspor yenilgisiyle sonlandı.
Bir maç fazlasıyla 39 puanla ligde 4. sırada bulunan turuncu-yeşilli takım bu maçlarda rakip fileleri 10 kez havalandırdı, kalesinde ise 6 gol gördü.
Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, AA muhabirine, ligdeki sıralamalarına ve aldıkları puana baktıklarında kendi sahalarındaki Giresunspor maçını kaybetmelerinin iyi olmadığını söyledi.

Bu durumun kendilerini rahatsız ettiğini ve sıkıntıya soktuğunu dile getiren Kalpar, bu kaybı telafi edebilecek durumda olduklarını kaydetti.

Haftaya, Osmanlıspor deplasmanından istedikleri sonuçla dönmeye kendilerini şimdiden hazırladıklarını ifade eden Kalpar, "Lig maratonu devam ediyor. Bugün aleyhimize olan şey belki bundan sonraki hafta lehimize olacak. Bize puan olarak da yakın bir Osmanlıspor maçımız var. Oradan iyi bir sonuçla dönmek bizi çok daha avantajlı bir duruma sokabilir. Bunun bilinci içerisinde olacağız" dedi.

Kaynak: AA