Uysal Açıklaması

UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Club Brugge'e 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta siyah-beyazlı futbolcular, İstanbul'da tur atlayan tarafın kendileri olacağını iddia etti.


Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı takımın başarılı futbolcusu Necip Uysal, "Oyun ortada gidiyordu, golü de bulduk. Bunu koruyamadık, korusak iyi olurdu. Ama İstanbul'da bunun telafisi var. İnşallah daha iyi bir oyunla bunu telafi etmeye çalışacağız. Seyircimizi de arkamıza alıp bu turu geçmek istiyoruz" dedi.

Siyah-beyazlı takımın başarılı kalecisi Cenk Gönen de 1-0 öne geçtikten sonra 10-15 dakika oyunun hakimi olduklarını vurgulayarak, "İkinci golü bulabilseydik bizim için çok rahat geçecekti. Çünkü rakibimiz oyundan düşecekti. Maalesef bulamadık ve şanssız bir gol yedik. Rakip takım saha ve seyirci avantajını iyi kullandı. Bizi baskıya aldı, akabinde de penaltı oldu ve 2-1 mağlup olduk. Umarım muhteşem seyircimiz önünde Liverpool'u elediğimiz gibi Club Brugge'ü de eleyeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA