Muratbey Uşak Sportif'te Galibiyet Sevinci

Soner Kılınç) UŞAK (AA) -Türkiye Basketbol Ligi'nde Rönesans TED Ankara Kolejliler'i mağlup eden Muratbey Uşak Sportif'in kulüp başkanı Arif Akçakaya, "Altın değerinde 2 puan aldık" dedi.

Akçakaya, yaptığı açıklamada, Rönesans TED Ankara Kolejliler karşısında yi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Ligde bu galibiyetle çıkışa geçmek istediklerini kaydeden Akçakaya, "Altın değerinde 2 puan aldık. Salı günü FIBA Eurochallenge Kupası J Grubu'nda Fransız ekibi Nanterre ile zorlu bir maça çıkacağız. Bu maçı düşünüyoruz. Oyuncularımız çok istekli" dedi.

Ligde Pınar Karşıyaka, Galatasaray Liv Hospital ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetlerinin ardından dün Rönesans TED Ankara Kolejliler'i mağlup eden Muratbey Uşak Sportif, salı günü Fransız ekibi Nanterre ile karşılaştıktan sonra ligde Darüşşafaka Doğuş deplasmaında puan arayacak.
Ligde 7 galibiyet ve 11 yenilgisi bulunan Uşak temsilcisinde Buckner 7,83 ribaund, Warren ise 16 sayı ortalamasıyla mücadele ediyor.

Kaynak: AA