Fenerbahçe Ülker, Medıcal Park Trabzonspor’u 67-61 Mağlup Etti

Fenerbahçe Ülker, Türkiye Basketbol Ligi'nin 18. hafta mücadelesinde sahasında ağırladığı Trabzonspor Medical Park’ı 67-61 mağlup etti.


Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, inişlerin ve çıkışların olduğu bir maç olduğunu belirterek, “18 top kaybı oldu. Savunma açısından iyi oynadığımız zamanlar vardı ama hücumlarda rakibimizi hafife aldığımız zamanlar oldu. Bizim için zorlu Türkiye liginde çok önemli bir galibiyet. Trabzonspor buraya kazanmak için gelmişti. Cuma günü Euroleague maçına çıktığımız için bu maçta rotasyon yapmak zorunda kaldık. Oyuncularımızı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

“MAÇI İSTEDİĞİMİZ GİBİ BİTİREMEDİK”
Mücadelede 11 sayılık performans sergileyen Hickman ise, “Çokta iyi oynamadık ve maçı istediğimiz gibi bitiremedik. Konsantrasyonumuzu kaybettiğimiz zamanlar oldu ancak maçı kazanmasını bildik. Uzun bir aradan sonra ilk maçımdı. Doğru oynayabilmek için elimden geleni yaptım” dedi.

MEDICAL PARK TRABZONSPOR CEPHESİ
Medical Park Trabzonspor Başantrenörü Nenad Markovic ise Fenerbahçe’yi tebrik ederek başladığı konuşmasında, “Euroleague’de oynadıkları maçtan sonra iyi bir maç çıkardılar. Mücadelemizden memnunum. Ofansif olarak yeterli değildik. Fenerbahçe’nin defans değişimlerini iyi okuyamadık. Rakibimizi bu anlamda çözmek kolay değildi. Sebepsiz yere çok fazla top kaybımız vardı. Maçın etkisinden kurtulup gelecek maçı düşünmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

Tecrübeli oyuncu Marshall ise, “Defansif olarak iyi bir maç çıkardık ve her ataklarını kesmeye başardık. Ofansif olarak çok fazla top kaybımız vardı ve yapmak istediğimiz şeyleri engelledi” diye konuştu.

Kaynak: İHA