Azeri Kaleci Türkiye'yi Sevdi

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor’un, geçtiğimiz günlerde renklerine kattığı Azerbaycan Milli Takım kalecisi Kamran Agayev, takımına hızlı uyum sağladı.

Tercübeli kaleci "Nerde oynarsan oyna hedef şampiyonluk olmalı” dedi.


Kayserispor'un PTT 1. Lig’in ara transfer döneminin bitmesine saatler kala transfer ettiği, Azeri kaleci Kamran Agayev, takımıyla beraber sıkı çalışma içerisine girdi. Takıma geldiği ilk günden bu yana yoğun bir antrenman temposunda çalışan Agayev, Türkiye’yi, Kayseri’yi ve Kayserispor’u sevdiğini söyledi

İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine yaptığı açıklamada, Türk takımını tercih etmesinde özel bir etken olmadığını söyleyen Agayev, “Özel bir sebebi yok. Nereden mantıklı teklif alırsanız oraya gidersiniz” ifadesini kullandı.
Agayev, Türkiye'yi iyi bulduğunu vurgulayarak, "Daha önce Türkiye’ye geldim ama bir Türk takımında ilk defa oynayacağım. Futbolda gelmiş olmanın bir sebebi olmuyor. Nereden mantıklı bir teklif alırsanız oraya gidiyorsunuz. Takımım iyi, beğendim” dedi.

Türkiye’deki hedefinin, hangi takımda olursa olsun şampiyonluk olduğu belirten Kamran Agayev, hedefinin daha iyi yerlere yükselmek olduğunu söyledi.

Agayev, ”Burada arkadaşlık iyi. Sıkılacağımı sanmıyorum. Hangi takımda oynarsan oyna hedef şampiyonluk olmalı” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA