Adana Demirspor - Giresunspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 19. haftasında Adana Demirspor, Giresunspor ile kendi evinde 1-1 berabere kaldı.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Adana Demirspor gibi kaliteli bir takımla mücadele ettiklerini ancak derslerini çalışıp, pozisyon vermediklerini söyledi.

Sözeri, “Böyle bir ambians ve seyirci önünde alınan 1 puan çok kıymetli” dedi.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ
Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise oyundan memnun kalmadığını dile getirdi. Yaptıkları az hataların birinde gol yediklerini belirten Karaman, “Maçı gol noktasına taşımışken, son dakikalar yaklaştığı anda böyle bir golü yemek bize yakışmadı” diye konuştu

Oyunculara ısrarla bunu anlattıklarını kaydeden Karaman, her şeyin bir anda olmadığını, kadronun çok genç oyunculardan kurulu olduğunu ifade etti.

“İŞ OLSUN DİYE ZAMAN GEÇİRMİYORUZ”
Her maça final havasında hazırlanacaklarını vurgulayan Ünal Karaman, “Sahaya çıkan futbolcunun hiçbir şekilde mazerete sığınmadan çıkıp çatır çatır futbolunu oynaması lazım. Biz burada iş olsun diye zaman geçirmiyoruz” dedi

Çok basit bir hata yüzünden gol yediklerini vurgulayan Karaman, “Zirve hesabına giden takımımıza yakışmadı. Herkes disiplinli çalışacak. Üzerine koya koya çalışacak. Eksiklerimizi her geçen gün üzerine koyarak yenilemeye, geliştirmeye gayret göstereceğiz. Üzgünüm, bu noktadan sonra maçı vermememiz, puan kaybetmememiz lazım. Ders çıkaracağız. Çocuklar böyle golleri yiye yiye tecrübelenecekler. Umut ediyorum ki bu tarz golleri attıktan sonra benzer golleri yemeyiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA