Öğrencileri Bekir Hoca’yı Unutmadı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 8 Şubat 2011 yılında hayatını kaybeden teknik adam Bekir Çalışkan, ölümünün 4'üncü yılında mezarı başında anıldı.


Sarılar Belediyespor Antrenörü Mehmet Toman, Sarılar Belediyespor Kulübü öğrencileri ile birlikte ölümünün 4'üncü yılında Bekir Çalışkan’ı mezarı başında andı. Toman, "Bekir hocamızı içimizde yaşatmaya çalışıyoruz, öğrencilerimize de hatırlatmak istiyoruz" dedi.

Sarılar Belediyespor futbol takımının kendilerine Bekir Hoca’dan yadigar kaldığını söyleyen Toman, "Elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince halkımızın da desteği ile birlikte kulübümüzü yürütmeye çalışıyoruz. Yaklaşık 150 civarında sporcu öğrencimiz var. Bunlardan 90 tanesi lisanslı. Diğerleri lisanslı ama futbol okulu olarak kulübümüze alt yapıdan futbol yetiştirmek için alt yapı oluşturuyoruz. Bekir hocamızın bize vermiş olduğu bilgi, beceri ve bize vermiş olduğu eli ile birlikte biz bunu devam ettiriyoruz" diye konuştu.

Altyapı olarak büyük yol katettiklerini söyleyen Mehmet Toman, "Bunun en güzel örneği de diğer kulüplere vermiş olduğumuz sporcularla da kanıtlamış oluyoruz. Manavgatspor'a, Manavgat Belediyespor'a destek veriyoruz" dedi.

Kaynak: İHA