Muratbey Uşak Sportif Genel Menajeri Erdoğan Açıklaması

Türkiye Basketbol Ligi'nde son üç maçında sahadan mağlup ayrılan Muratbey Uşak Sportif'in genel menajeri Fatihan Erdoğan, yarın karşılaşacakları Rönesans TED Ankara Kolejliler maçını kazanıp çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Erdoğan, yaptığı açıklamada ligde art arda alınan mağlubiyetlere sahalarında oynayacakları Rönesans TED Ankara Kolejliler maçıyla son vermek istediklerini belirtti.

Bu maçı kazanarak çıkışa geçmek istediklerini, seyircinin de desteğiyle bunu başaracaklarına inandıklarını ifade eden Erdoğan, "Ligde hedeflediğimiz yere ulaşmak için kazanmak zorunda olduğumuzu biliyoruz" dedi.

Takıma yönelik eleştirilere de değinen Erdoğan, şunları söyledi:
"Galatasaray maçında hakemlerin iki önemli hatasıyla mağlup olduk. Uşak Sportif, Galatasaray, Efes, Fenerbahçe Ülker gibi dev takımlarla mücadele ediyor. Bu takımları yenemediğimiz için eleştiriliyoruz.
Kulüp olarak 1,5 sene sponsorsuz, kentin kaynakları ve esnafımızın desteği ile ayakta durmaya çalıştık. Şu an mevcut duruma bakarsak ligin en düşük bütçeli takımı durumundayız. Ligde 5 yabancı ile oynayan tek takımız. Bütün bu olumsuzluklara rağmen basketbol adına ligde ve Avrupa'da önemli işler başardığımızı, Uşak basketbolu için istenilen noktaya geldiğimizi düşünüyorum"
Muratbey Uşak Sportif ile Rönesans TED Ankara Kolejliler yarın saat 17.00'da Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Kaynak: AA