İstanbul Başakşehir - Kardemir Karabükspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında İstanbul Başakşehir sahasında Kardemir Karabükspor ile 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşma sonrası iki takımın teknik adamları mücadeleyi değerlendirdi.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Bizim daha fazla pozisyonumuz vardı. Gergin bir maçtı. Buna alışkın değiliz. Son dakikalarda 10 kişi kaldık. Buna rağmen golü bulduk. Sevinirken golü yedik. Kazanmak istiyorduk. Gel gidin olduğu bir maçtan 1 puan aldık. Biz bunu deplasmanda telafi ederiz" dedi.

KARDEMİR KARABÜKSPOR CEPHESİ
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade ederek, "Hücum anlamında fazla bir zenginliğimiz yoktu. Sahada çok üst düzeyde bir mücadele vardı. Pası atacak oyuncularımızı hücumda ağır davrandı. İyi mücadele ettik. İstanbul Başakşehir çok usta bir takım olmuş. Tebrik etmek lazım. Buradan puan almak zor" diye konuştu.

Oyundaki tüm değişikliklerin sakatlandığı yönündeki soruya ise Kafkas, "Bu yüzden hamle şansımız istediğimiz gibi olmadı. Sezon başından beri anormal aksilikler yaşıyoruz. Bir takımın sezon başından beri başına gelebilecek en kötü şeyleri yaşıyoruz. Umarım altından kalkacak gücü Allah bize verir" yanıtını verdi.

Kaynak: İHA