İnönü Üniversitesi’nden 3 Transfer Birden

2014 yılında mücadele etmeye başladığı 2.Amatör Küme Büyükler Ligi’nden 1.Amatör Kümeye namağlup yükselen, 1.Amatör Küme Büyükler Ligi’nde de yenilgi yüzü görmeden yoluna devam eden İnönü Üniversitesi futbol takımı, ara transferde kadrosunu üç takviyeyle güçlendirdi.


İkinci yarısı geçen hafta başlayan 1.Amatör Küme Büyükler Ligi’nde yenilgisiz lider durumda bulunan İnönü Üniversitesi, ilk maçta Orduzuspor’u 3-0 mağlup etti.

Grupta 8’inci galibiyetini alan İnönü Üniversitesi, 24 puanla lider durumda.

Sarı siyahlılar, ara transfer döneminde Tecdespor’dan Ahmet Bektaş ile Kadir Yılmaz’ı, Yeni Malatyaspor alt yapısından ise Cebrail Toprak’ı renklerine bağladı.

Hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen İnönü Üniversitesi’nde yeni transfer Kadir Yılmaz yaptığı açıklamada, takıma katkı vereceğini düşündüğü için transfer olduğunu belirtti.

KADİR: “TAKIMIN BAŞARISI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”
Tecdespor’da bazı sorunlar yaşadığı için ayrıldığını belirten Kadir, “Bundan sonraki süreçte futbol hayatıma İnönü Üniversitesi futbol takımında devam edeceğim. Takıma katkı vereceğimi düşünüyorum. Zaten takım amatördeki diğer takımlara göre çok iyi. İnşallah hedefe varacağımızı düşünüyorum. Takımda yaş olarak en büyük ben oldum. Gençlere bir şeyler verebilirsem ne mutlu bana. Bu şekilde takımımızın başarısı için elimizden geleni yaptıkça, Bölgesel Amatör Lig hedefi de gerçekleşir" dedi.

KAPTAN AHMET MENEVŞE: “İYİ BİR TAKIMIZ”
Takım kaptanı Ahmet Menevşe ise, “Takım kurulduğu günden beri geçen 20 maçlık periyotta yenilgi yüzü görmedi. Hocalarımız Murat Kurt ve Murat Kayapınar’a, özellikle de rektör yardımcımız Davut Özbağ’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Onlar bizlere inanıyorlar. Biz de genç arkadaşlarımıza yarımcı olmaya çalışıyoruz. İyi bir takım kurduk. Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig. Amacımıza ulaşmak için de elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuştu.

BU HAFTAKİ RAKİP ÇATYOLSPOR
İnönü Üniversitesi, 1.Amatör Küme Büyükler Ligi’nde Pazar günü sahasında Çatyolspor ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka 13.30’da başlayacak.

Kaynak: İHA