Banvit Basketbol Kulübü Genel Menajeri Çataloluk Açıklaması

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Banvit'te, Kulüp Genel Menajeri Turgay Çataloluk, sezon başında belirledikleri hedeflere ulaşabilmeleri için gelecek iki haftada oynayacakları müsabakaların çok önemli olduğunu söyledi.

Çataloluk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hem Türkiye'de hem de Avrupa'da mücadele ettiklerini hatırlattı.
Zorlu bir maç ve seyahat programının kendilerini beklediğini vurgulayan Çataloluk, şöyle konuştu:
"8 Şubat'ta evimizde son haftalarda çıkışta olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile önemli bir karşılaşma yapacağız. Hemen arkasından ise Sassari takımı ile ULEB Avrupa Kupası'nda kader maçımızı oynamak üzere İtalya'ya gideceğiz. Galip gelenin gruptan çıkacağı bu çok önemli karşılaşmanın büyük mücadeleye sahne olacağı açık. Sassari deplasmanında elimizden gelenin en iyisini hatta daha fazlasını yapıp son 16 takım arasına adımızı yazdırmak istiyoruz. İtalya'dan dönüşümüzde direkt Ankara'ya geçerek Rönesans TED Ankara Kolejliler deplasmanına çıkacağız. Bu karşılaşmadan sonra da Gaziantep'te Türkiye Kupası 8'li finalleri başlayacak. Orada da Pınar Karşıyaka ile çok zorlu bir eleme maçımız var. Sezon başı hedeflerimizin devam etmesi bakımından önümüzdeki iki hafta büyük önem taşıyor çünkü her iki kupada da 'tamam mı, devam mı' maçları yapacağız."
Çataloluk, herhangi bir sakatlık yaşamadan bu hayati karşılaşmalara tam kadro çıkıp istedikleri sonuçları almaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA