Melikgazi Belediyespor Voleybol Takımında Kahramanmaraş Belediyespor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Son haftalarda üstü üste topladığı puanlar ile ligde üst sıralara doğru tırmanan Melikgazi Belediyespor Voleybol takımı, haftasonu oynayacağı Kahramanmaraş Belediyespor maçı hazırlıklarına devam ediyor.


Voleybol Erkekler 2. Lig B grubunda mücadele eden Melikgazi Belediyespor geçtiğimiz hafta sonu oynadığı Ankara PTT Spor karşılaşmasında rakibine 3- 2 mağlup olmasına rağmen 1 puan alarak puanını 11'e çıkarttı ve düşme hattından uzaklaşarak, rahat bir nefes aldı. Temsilcimiz 7 Şubat Cumartesi günü deplasmanda grubun güçlü rakiplerinden lig ikincisi Kahramanmaraş Belediyespor kulübüne konuk olacak. Antrenör Fuat Kalay, “Son iki haftada 4 puan topladık ve uzun bir aradan sonra rahat bir nefes aldık. Bu hava takımımızı olumlu yönde etkileyerek, kazanma hırsımızı artırdı. Kahramanmaraş maçı bizim için son derece önemli. Rakibimiz favori olarak gözükse de bizde iyi top oynuyoruz ve kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Melikgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Serdar Öztürk yaptığı açıklamada, “Voleybol takımımızın son haftalardaki çıkışı bizleri mutlu etmiştir. Kazanılan puanlar takımda olduğu kadar bizlerinde, ileriye daha umutlu bakmamız açısından büyük önem arz etmektedir. Biz iyi bir takımız, ancak grubumuz son derece güçlü. İnanıyorum ki, sezon sonunda ligde kalacağız dedi.

Öztürk ayrıca, "Antrenmanlarını Melikgazi Belediyesinin Keykubat Spor Tesisinde haftanın 5 günü sürdüren altyapı sporcularımız yaş grubunda set dahi vermeden üst üste 9. kez Kayseri 1.'si olmuş, şehrimizi gruplarda temsil etmeye hak kazanmıştır. Yıldız ve genç erkek takımlarımızın maçları ise 8-9 Şubat tarihlerinde Kayseri il müsabakaları ile başlayacaktır. Bu iki kategoride de A ve B takımı olarak, ikişer takım ile katılım sağlayacak olan Melikgazi Belediyespor kulübü voleybol erkek takımlarımız Kayseri voleybol sporuna önderlik etmeye devam edecektir. Bütün bu başarılı işlere imza atmamızı sağlayan Melikgazi Belediyesi Başkanımız sayın Dr. Memduh Büyükkılıç’a ve maçlara gelerek tribünleri doldurarak bizlere destek olan tüm sporseverlere teşekkürü bir borç biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA