Karabacak Üçünücü Şampiyonluğun Sözünü Aldı

İspanya’da düzenlenen Kulüplerarası Kros Şampiyonası’ndan altın madalya ile dönen Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a üçüncü şampiyonluk için söz verdi.


İspanya’da düzenlenen Avrupa Kulüplerarası Kros Şampiyonası’nda şampiyon olarak altın madalya kazanan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları, Darıca sahilinde düzenlenen toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi. Basın toplantısına Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Öztürk ile kulüp sporcuları katıldı.

Toplantıda konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Sporcularımız 2 yıldır Avrupa Şampiyonu oluyor. Büyük imkanlara sahip kulüpleri geride bırakarak ülkemizi en başarılı şekilde temsil eden sporcularımızı kutluyorum. Ben uzun yıllar Atletizmde antrenörlük yapan bir kişi olarak belediye başkanı olduktan sonra da amatör sporlardan işe başlamak istedik. Bununda başarılarını alıyoruz. Şimdi Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız ve diğer bakanlarımız ile görüşerek Darıca’ya bir atletizm sahası isteyeceğiz. Bu başarıyı taçlandırmak istiyoruz” dedi.

Önümüzdeki yıl yapılacak yarışmalarda üçüncü şampiyonluğu isteyen ve sporculardan bunun sözünü alan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Avrupa Şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcularına önümüzdeki günlerde 15 Cumhuriyet altını hediye edeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA