Bursaspor, Centone Karagümrük'ü Konuk Ediyor

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nun son maçında evinde Centone Karagümrük ile grubu lider tamamlama mücadelesi verecek.


Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'la 2-2 berabere kalarak 3 puanı kaçıran Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nu lider tamamlamak için Centone Karagümrük'e karşı galibiyet planları yapıyor. İki takım arasında İstanbul'da oynanan ilk maç 1-1 berabere sonuçlanmıştı. Bugüne kadar iki ekibin 9 kez karşılaşmasından Bursaspor ve Centone Karagümrük 2'şer galibiyet elde etti. 5 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Bursa'da oynanan 4 maçta ise yeşil-beyazlı ekip 1 galibiyet elde ederken, 3 mücadele eşitlikle sona erdi.

Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı son 6 mücadelede yenilgi yüzü görmedi ve şu an C Grubu'nda namağlup lider konumda bulunuyor. İki ekibin oynadığı maçlarda Bursaspor bugüne kadar rakibine 9 gol atma başarısı gösterdi. İstanbul temsilcisi Centone Karagümrük ise Bursaspor'a 7 golle cevap verebildi. Ev sahibi ekip Ziraat Türkiye Kupası'nda 4 gol kaydeden Cedric Bakambu ile galibiyet arayacak. Konuk ekip Centone Karagümrük'ün 3 gol kaydeden oyuncusu Mertcan Aktaş ise takımının skoruna katkı sağlamak için çalışacak.

Ev sahibi Bursaspor mücadelede düdük çalacak olan hakem Alper Ulusoy ile ilk randevusuna çıkacak. Centone Karagümrük ise Alper Ulusoy'un yönettiği 1 maça çıkarken, galibiyeti alan taraf olmuştu. Ev sahibi ekibin teknik direktörü Şenol Güneş'in sahaya, "Harun Tekin, Emre Taşdemir, Renato Civelli, Serdar Aziz, Şener Özbayraklı, Şamil Çinaz, Ozan Tufan, Samuel Holmen, Bekir Yılmaz, Cedric Bakambu, Jose Fernandao" 11'i ile çıkması bekleniyor.

Kaynak: İHA