Bergama Belediyespor Futbol Akademisi Açtı

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Bergama Belediyespor, yıldız adayı futbolcular yetiştirmek için futbol akademisi açacak.

Bergama Belediye Başkanı ve Bergama Belediyespor Onursal Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Belediyespor Başkanı Hakkı Özlü ve futbol akademisi başantrenörü İmral Gündüz, düzenledikleri ortak basın toplantısıyla Futbol Akademisi Projesini tanıttı.
Gönenç, bugüne kadar önemli sporcuların yetiştiği Bergama'da, bu proje ile futbol altyapısının da sistemli bir hale geleceğini belirtti.

Futbol akademisiyle futbol altyapısını sistemli bir organizasyonla güçlendirmeyi amaçladıklarını ifade eden Gönenç, şunları kaydetti:
"Bergama'nın 114 mahalle ve 5 beldesinde kapsamlı taramalarla yetenekli gençlerimizi Bergama Belediyespor'a kazandıracağız. Burası her açıdan bir okul olacak sadece futbolcu değil iyi, ahlaklı ve duyarlı bireyler yetiştirmek için uğraşacağız."
Bergama Belediyespor Futbol Akademisi Başantrenörü İmral Gündüz de futbol akademisinin, günü kurtarmaya dönük değil uzun vadeli bir çalışma olduğuna işaret ederek, "Amacımız çocuklarımıza sporu sevdirmek, hedefi ve vizyonu olan ahlaklı sporcu ve bireyler yetiştirmek" dedi.

Kaynak: AA