Altay Yeni Transferlerine Güveniyor

Transferin son gününde 6 oyuncuyu kadrosuna katan Altay, çalışmalarına devam ediyor.

Altay Teknik Direktörü Serhat Güller, ligde bulundukları sıkıntılı bölgeden kurtulmayı hedeflediklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Altay, ara transfer döneminin son gününde 6 oyuncuyla anlaştı. Ligde art arda aldığı puan kayıplarıyla sıkıntılı günler geçiren siyah-beyazlılar, Fenerbahçeli forvet oyuncusu Aziz Ceylan ve Boluspor’dan forvet oyuncusu Ahmet Kulabaş’ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna dahil etti. Altay, ayrıca Adanaspor’dan kaleci Evren Özyiğit’le 1,5 yıllık, Karşıyaka’dan orta saha oyuncusu Fatih Üsküplü ile 4,5 yıllık, Aydınspor 1923’ten savunma oyuncusu Hayrullah Çelik’le 2,5 yıllık ve Göztepe’den hücum oyuncusu Kubilay Baktır’la 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Lisansları çıkarılan 6 futbolcudan Aziz Ceylan, Ahmet Kulabaş ve Evren Özyiğit bugün yapılan çalışmaya katılırken, idmanı başkan Aslan Savaşan da takip etti.

“KATKI SAĞLAYACAKLAR”
Transferde geç kaldıklarını ifade eden Altay Teknik Direktörü Serhat Güller ise, “Daha almamız gereken oyuncular vardı ama maalesef o transferleri sonlandıramadık. Son gün de olsa ihtiyacımız olan bölgelere oyuncu transferleri yaptık. Her ne kadar transfer ettiğimiz futbolcular kendi liglerinde çok fazla oynamamış olsalar da bildiğimiz, inandığımız arkadaşların bize katkı sağlayacaklarını düşünüyoruz” dedi.

“KÜME DÜŞME KORKUSU YAŞAMAK İSTEMİYORUZ”
İlk hedeflerinin ligde bulundukları sıkıntılı bölgeden kurtulmak olduğunu söyleyen deneyimli çalıştırıcı, “Başka bir alternatifimiz yok zaten. Bunun için herkes elinden geleni yapıyor ama bazen de olmayınca olmuyor. Oynadığımız 3 maçta 9 puan almamız gerekirken sadece 1 puan aldık. Oynadığımız 2 maçta da hem beceriksizlik hem şanssızlık bizimle beraberdi. Futbol şansı yanımızda değildi. Hedefimiz, takımımızı bulunduğu yerlerden üst sıralara doğru atabilmek. En azından küme düşme korkusu olmadan sezonu tamamlayabilmek istiyoruz” diye konuştu.

“BİRLİK, BERABERLİK ZAMANI”
Altaylı taraftarlara da mesaj yollayan Güller, “İçinde bulunduğumuz zor durumu anlayabilecek kültürlü bir taraftar grubuna sahibiz. Onlardan da destek bekliyoruz. Birlik, beraberlik zamanı. Herhangi bir çatlak sesin, takımımızı olduğundan da zor duruma sürükleyeceği bilincinde olmamız lazım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA