Meram Belediyespor'dan 7 Madalya

Meram Belediyesporlu tekvandocular, Gençler Konya Tekvando şžampiyonası'nda 2 altın, 3 gümüşŸ ve 2 bronz olmak üzere toplam 7 madalya kazandı.

Gençler Konya Tekvando şžampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor İl MüdürlüğŸü Kayhan Aytar Spor Salonu'nda yapıldı. 12 kulüpten toplam 115 sporcunun katıldığŸı müsabakalarda erkekler 48 kiloda Muhammed Taha Yakut ve bayanlar 59 kiloda Melisa Nur Uysal tüm rakiplerini yenerek şŸampiyon oldu.

Erkekler 55 kiloda Furkan BaşŸakçavdar, 73 kiloda Mevlüt şžeref Bozkurt ǖcalır ve + 78 kiloda Murat ǖz ise gümüşŸ madalya kazandı. Erkekler 51 kiloda Mehmet Dadak ile bayanlar 49 kiloda Aleyna Uçan da bronz madalya kazandı.

Meram Belediyesporlu gençler, NiğŸde'de yapılacak Gruplar Türkiye şžampiyonası öncesi moral depoladı.

Elde ettikleri başŸarıdan dolayı tekvando takımını tebrik eden Meram Belediye BaşŸkanı Fatma Toru, "Belediye olarak sporcularımızın her zaman yanlarında olacağŸız ve desteğŸimiz artarak devam edecek. Konya'da yapılan şŸampiyonada büyük başŸarı gösteren tekvandocularımızı ve onların yetişŸmesinde emekleri olan antrenörlerimizi tebrik ediyorum" diye konuşŸtu.
 

Kaynak: AA