Rıdvan Dilmen’den Roberto Carlos’a: Diplomanı göreyim

NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe’nin Akhisar Belediyespor karşısında aldığı mağlubiyet sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Rıdvan Dilmen’den Roberto Carlos’a: Diplomanı göreyim
Sözlerine'Gülme komşuna gelir başına’ diyerek başlayan Dilmen, “ İddialı konuşup yanıldığım maçlardan biriydi. Maçı izlerken Fenerbahçe 2. golü bulur ve maçı kazanır diye düşünmüştüm. Akhisar'ın puan alması için de tek şansının 2. golü atması gerektiğini düşünüyordum. Fenerbahçe’ni gelişen tehlikeli atakları sonrası Roberto Carlos maça iki forvet sokarak yenilmeyi göze aldı. Bu müdahale sonrası da maçı kaybetmek yerine kazandı” dedi.

Rıdvan Dilmen maç ile yaptığı değerlendirme sonrası sözü Akhisar Belediyespor teknik direktörü Roberto Carlos’a getirdi.

Roberto Carlos’un maç sonu yorumlarına sert tepki gösteren Dilmen, “ Nefret ederim böyle şeylerden. Medya’nın karşısına geçip Mustafa hoca hakkında konuşuyor. Bari medyaya söyleme. Ben de hocaya derim ki'Sergen Yalçın bu Sivas’a neden gitti’ Seni niye gönderdiler. Adama önce diplomanı alacaksın derler. Sen bu yorumu yapacaksan Roberto Carlos olarak geçmişteki arkadaşımıza sallayamazsın, ayıp. Sen kursa gitmemişsiz, diplomanı göster, bir göreyim. Sen Akhisar’a gittiğinde Sivas’ın kaç puanı vardı Akhisar’ın kaç puanı vardı.