Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Alıcık Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un onursal başŸkanı Haluk Alıcık, "Nazilli Belediyespor'un hakkını kimseye yedirtmeyiz" dedi.

Alıcık, Esat Ergüler Spor Tesisleri'nde düzenlediğŸi basın toplantısında, 1-1 berabere tamamlanan Sarıyer maçındaki penaltı pozisyonunu gazetecilerle tekrar izledi.
Nazilli Belediyespor camiası olarak futbolun içinde olan herkese saygılı olduklarını kaydeden Alıcık, şŸöyle konuşŸtu:
"Ama saygı bir yere kadar, saygı karşŸılıklı olmalıdır. Biz Nazilli Belediyespor camiası olarak hakemler hakkında konuşŸmak istemiyoruz. Pazar günü oynadığŸımız Sarıyer maçının hakemi Eser Birinci'nin verdiğŸi kararları görünce susmamız mümkün değŸildir. Bir insan bir kulübün, bu camiada ter dökenlerin kaderiyle bu şŸekilde oynayamaz."
Alıcık, Sarıyer karşŸılaşŸmasının görüntüleriyle yarın Türkiye Futbol Federasyonu'na gideceklerini belirterek, şŸunları kaydetti:
"Bir hakem faciası yaşŸandı. şžimdi soruyoruz. Bu ülkede belediye başŸkanı hakkında dava açılabiliyor. Bu memlekette valiler hatta bakanlar hakkında dava açılabiliyor. Peki bu hakemlerle ilgili kim dava açacak? Bu işŸin sonu nereye gidecek? Bizim emeklerimiz, sporcularımızın döktüğŸü terleri kim karşŸılayacak? Ben Nazilli Belediye BaşŸkanıyım. Nazilli Belediyesporun da onursal başŸkanıyım Nazilli sahipsiz değŸildir. Nazilli Belediyespor sahipsiz değŸildir. Biz Nazilli'nin haklarını, Nazilli Belediyesporun haklarını sonuna kadar arayacağŸız ve savunacağŸız."
 

Kaynak: AA