Muratbey Uşak Sportif Mucize Peşinde

Erkekler FIBA EuroChallenge Kupası J Grubu'nun son maçında Le Mans'la karşılaşacak Muratbey Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, "Avrupa'da önemli işler başardığımıza inanıyorum, son topa kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Bu sezon ilk kez Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden ve FIBA Eurochallenge Kupası'nda ilk turu başarıyla geçen Muratbey Uşak Sportif, çeyrek final şansını son maça bıraktı.
Salı günü Erman Kunter'in çalıştırdığı Fransa'dan Le Mans'ı konuk edecek Muratbey Uşak Sportif'in adını çeyrek finale yazdırması için öncelikle sahadan en az 22 sayı farklı galibiyetle ayrılması, gruptaki diğer müsabakada da Fransız ekibi Nanterre'in Avusturya'dan Magnofit'i mağlup etmesi gerekiyor.
Başantrenör Bulkaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çeyrek final şanslarını zora soktuklarını ancak son maçta en iyi şekilde mücadele edeceklerini kaydetti.

Le Mans karşısında en iyi sonucu alacaklarına inandığını bildiren Bulkaz, şöyle konuştu:
"Avrupa'da önemli işler başardığımıza inanıyorum, salı günü de son topa kadar mücadele edeceğiz. Oyuncularım çok çalıştı ve ikinci tura yükseldik. Deplasmanda istediğimiz sonuçları alamadık ancak yinede çeyrek final şansımız var. Le Mans'ı iyi bir oyunla yenmek istiyoruz. Bunu yapacak güçteyiz."
Fells'in sakatlığının sürdüğünü, oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağını aktaran Bulkaz, "Seyircilerimiz bizi hiç yalnız bırakmadı. İnanıyorum ki Salı günü de tribünler tıklım tıklım dolacak ve istediğimiz sonucu alacağız" diye ifadeler kullandı.
-"Gruptaki her takımın çeyrek final şansı var"
Muratbey Uşak Sportif Genel Menajeri Fatihan Erdoğan Le Mans'ı 22 sayı farkla yendikleri takdirde Magnofit-Nanterre maçının sonucunu bekleyeceklerini kaydetti.

Gruptaki tüm takımların çeyrek final şansı bulunduğunu belirten Erdoğan, "Son saniyeye kadar mücadele sürecek. Evimizde oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Rakibimizi tanıyoruz, iyi mücadele eden bir ekip. Zor bir maç olacak" dedi.

Kaynak: AA