Fenerbahçe'de Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Akhisar Belediyespor ile 23 Şubat Pazartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertli futbolcuların, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı bildirildi.

Dar alanda, 4 minyatür kalede yapılan maçla devam eden antrenmanın, yine dar alanda yapılan çift kale maç ve bireysel çalışmalarla sona erdiği belirtildi.
Bu arada antrenmanın ikinci bölümünde sağ arka üst adalesinde ağrı hisseden Alper Potuk'un tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bıraktığı, sakatlıkları bulunan Bekir İrtegün ile Hasan Ali Kaldırım'ın ise takımdan ayrı özel program dahilinde tedavi ve çalışmalarına devam ettiği ifade edildi.

- Gökhan Gönül'ün tedavisine başlandı

Dünkü antrenmanda sol bacağının alt kısmına aldığı darbe sonucu çalışmayı tedbir amaçlı yarıda bırakan Gökhan Gönül'ün sağlık durumuyla ilgili kulüp doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu bilgi verdi.
Kunduracıoğlu, "Oyuncumuzun sabah saatlerinde yapılan tetkiklerinde yumuşak dokularda ezilme ve esneme tespit edildi. Gökhan'ın tedavisine başlandı" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Kaynak: AA