'Paşanın Melekleri' Bir Puana Sevindi

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü maçından bir puan aldıkları için mutlu olduklarını bildirdi.

Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonunda deplasmanda Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü ile oynadıklarını hatırlatarak, karşılaşmanın 32-32 berabere sonuçlandığını belirtti.

Puanları eşit iki takımın mücadelesinde, müthiş bir seyirci baskısı altında sahaya çıktıklarını dile getiren Ünsal, "Zor bir ortamda kazanılan bir puan bizim için önemli. Normalde kazanabileceğimiz bir maçtı. Ancak maç atmosferi etkili oldu. Yenilmediğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

Ünsal, yeni transferler Maja Koznjak ile Nataliya Kotsina'nın maç boyunca mücadele ederek, takıma büyük katkı sağladıklarını aktararak, isabetli transferler yaptıklarını ifade etti.

- Kupa mesaisi başladı
Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası'nda 4. tur ilk karşılaşmasını hafta sonu deplasmanda İspanya'nın Balonmano Bera Bera takımıyla oynayacaklarını aktaran Ünsal, maçın hazırlıklarına günde çift antrenmanla başladıklarını söyledi.

Ünsal, rakiplerinin şu anda ligde lider durumda olduğunun altını çizerek, "Avrupa kupalarında ilk maç her zaman önemli olmuştur. İyi mücadele ederek, sahamızda oynayacağımız ikinci maç öncesinde avantaj elde etmek istiyoruz" diye konuştu.

Rakiplerinin gücünün farkında olduklarını ancak kendilerinin de güçlü bir takım olduğunu dile getiren Ünsal, takımına güvendiğini kaydetti.


Kaynak: AA