Tıago Bezerra'ya Sürpriz Doğum Günü

Adanaspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Antrenman öncesi golcü futbolcu Tiago Bezerra'ya sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.
PTT 1. Lig'in geride kalan 20 haftasında topladığı 37 puanla lider Kayserispor'un 6 puan gerisinde 2. sırada yer alan Adanaspor, pazar günü oynayacağı Manisaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Turuncu-beyazlılarda günde çift antrenman yapılırken, futbolcuların moralinin yerinde olduğu gözlendi. Sakatlığı geçen Cem Özdemir’in bu hafta takımla birlikte çalışacağı bildirilirken, gribal enfeksiyon nedeniyle Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyemeyen Ahmet Dereli’nin de durumunun iyi olduğu öğrenildi.

BEZERRA'YA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ
Öte yandan 28. yaş gününü kutlayan golcü oyuncu Tiago Bezerra'ya sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. Kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üfleyen Bezerra'yı ilk tebrik eden teknik direktör Güvenç Kurtar oldu. Son haftalarda takımın çıkışa geçtiğini söyleyen Tiago Bezerra, "7 haftadır kaybetmeyen bir Adanaspor var. Bu seriyi Manisaspor deplasmanında devam ettirmek istiyoruz. Haftalar geçtikçe maçlar daha da zorlu geçecek. Koşan, savaşan ve mücadele eden bir takım olduk. Deplasmanda alınan bir puanın bile öneminin ne kadar büyük olduğunu ligin sonunda göreceğiz. Burada olmaktan ve bana gösterilen ilgiden çok memnunum. İnşallah Manisaspor maçında yeniden gol atarak taraftarımızı sevindirmek istiyorum" dedi.

Adanaspor kafilesi, cumartesi günü sabah saatlerinde havayolu ile İzmir’e, oradan da Manisa’ya geçecek.

Kaynak: İHA