Bursaspor-çaykur Rizespor Maçı Bilet Fiyatları Belli Oldu

Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında oynanacak Bursaspor-Çaykur Rizespor maçının bilet fiyatları belli oldu.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 21 Şubat Cumartesi günü saat 16.00'da Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Çaykur Rizespor maçının biletleri yarın saat 10.00'dan itibaren satışa çıkacak.
Biletlerin Bursa Atatürk Stadı Passolig Ana bilet gişesi, Heykel Nalbantoğlu Bursaspor Katlı Otoparkı, Merinos Stadı Bilet Satış Noktasından satılacağı bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Kulübümüzün almış olduğu tribün kapatma cezası nedeniyle Maraton Tribünü ve Kapalı Kale Arkası Tribününe bilet satışı yapılmayacaktır. Kulübümüzün almış olduğu ceza neticesinde Gençlerbirliği müsabakasını Maraton ve Kapalı Kale Arkası Tribününden kombine veya bilet alarak izlemiş olan taraftarlarımız Çaykur Rizespor müsabakası için her hangi bir tribünden bilet alamayacaklardır. Kulübümüzün almış olduğu tribün kapatma cezası nedeniyle Engelli Tribünümüzün Kapalı Kale Arkası Tribününde bulunmasından dolayı engelli taraftarlarımız ve refakatçileri müsabakayı izleyemeyeceklerdir."
Maçın bilet fiyatları ise VIP tribünü birinci sıra 150, 2-6'ncı sıra 100, Kapalı A-B-C ve VIP C tribünü 50, Açık Kale Arkası tribünü 10 ve misafir tribünü ise 13 lira olarak belirlendi.

Kaynak: AA