Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup 21. hafta maçında lider Eyüpsor’la golsüz berabere kalarak puan farkını kapatmada avantaj kaçıran ancak sergilediği futbolla beğeni kazanan Denizli Büyükşehir Belediyespor, kaçırılan fırsatlara yanıyor.


Kaptan Süleyman ve Zafer’in sakatlıkları, Rıdvan ve Çağdaş’ın da sarı kart cezaları nedeniyle 4 futbolcusundan yoksun çıktığı maçta, lider Eyüpspor’a karşı etkili futbol oynayan ancak golü bulamayan Denizli Büyükşehir Belediyespor’da sergilenen güzel futbol teselli oldu

DİNÇEL: "FARKI KAPATABİLİRİZ"
Son iki haftada deplasmanda Dardanelspor ve içeride Eyüpspor gibi güçlü takımlarla oynadıklarını belirten Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, "İç sahadaki maçımızı mutlak kazanmak istiyorduk. Çok fazla pozisyonumuz oldu ama tabelayı değiştiremedik. Gol pozisyonlarında cömert davrandık. Bir puana sevinemedik. Gerçekten üzgünüz. Eyüpspor 4 puan önümüzde ve avantajlı ama önümüzde oynanacak 13 maç var. Farkı kapatabiliriz. Önümüzde Yeni Diyarbakırspor maçı var. Bu maçın hazırlıklarına başlayacağız" dedi.

Kaynak: İHA