Sercan Yıldırım'dan Galatasaray Açıklaması

Balıkesirspor’un golcü oyuncusu Sercan Yıldırım, Galatasaray mağlubiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, “İkinci yarıdaki gibi oynasaydık daha farklı bitebilirdi.

Ligde kalmamız biraz zor ama imkansız değil” dedi.


Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında sahasında Balıkesirspor’u konuk eden Galatasaray, rakibini 3-1 mağlup etti. Konuk ekip Balıkesirspor’un golcü oyuncusu Sercan Yıldırım, mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sözlerine İçel’de katledilen Özgecan Aslan’a rahmet dileyerek başlayan Sercan, “İnşallah bir daha böyle bir şey yaşanmaz ve yapanlar gereken en ağır cezayı alır” dedi.

"İKİNCİ YARIDAKİ GİBİ OYNASAYDIK..."
Ardından maçın değerlendirmesini yapan yetenekli oyuncu, “Bugün kazanmak istiyorduk. Şampiyonluğa oynayan ve küme düşmemeye oynayan iki takımada 3 puan gerekiyordu. İlk yarı kötü başladık. İkinci yarıdaki gibi oynasaydık daha farklı bitebilirdi. Galatasaray’a şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Biz de ligde kalmak için mücadelemizi vereceğiz” dedi.

“LİGDE KALMAK ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL”
Şampiyonluk yolunda hangi takımı daha şanslı gördüğünün sorulması üzerine Sercan, sözlerini şöyle tamamladı:
“3 takım da iyi oynuyor. Hiç birinin hakkı yenmesin. İyi olan kazanır. Böyle büyük maçlardan alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz. Rakiplerimiz ile hep içeride oynayacağız. Avantajı kullanırsak, ligde kalacağımızı düşünüyorum. Biraz zor ama imkansız değil.”

Kaynak: İHA