Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Dinçel Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta dün oynanan karşılaşmada lider Eyüppor ile golsüz berabere kalan Denizli Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Selahattin Dinçel, gol pozisyonlarını cömertçe davrandıklarını belirterek, alınan 1 puana sevinemediklerini söyledi.

Dinçel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eyüpspor karşısında sergilenen güzel futbolun tek tesellileri olduğunu ifade etti.

Son iki haftada, deplasmanda Dardanelspor ve sahalarında Eyüpspor gibi güçlü takımlarla zorlu maçlar oynadıklarını dile getiren Dinçel, şunları kaydetti:
"İç sahada ki maçımızı mutlak kazanmak istiyorduk. Çok fazla pozisyonumuz oldu. Ama tabelayı değiştiremedik. Gol pozisyonlarında cömert davrandık, aldığımız 1 puana sevinemiyoruz. Eyüpspor 4 puan önümüzde ve avantajlı ama önümüzde oynanacak 13 maç var. Farkı kapatabiliriz. Maçın son anlarında rakibin çizgiden çıkardığı topta taraftarlarımız gibi bizde 'elle oynama' diye itirazda bulunduk ama maç sonrası karşılaşmanın hakemine pozisyonu sorduğumda, 'içiniz rahat olsun, elle oynama yok. Pozisyon temiz' dedi.

Hakeme inanmak zorundayız. Önümüzde Yeni Diyarbakırspor maçı var. Bu maçın hazırlıklarına başlayacağız."

Kaynak: AA