Bandırmaspor'da Pazarspor Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmaspor, çarşamba günü sahasında yapacağı Pazarspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu gözetiminde Orta Ölçekli Sanayi Sitesindeki tesislerde antrenmana çıkan oyuncular, pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.
Bandırmaspor Sportif Direktörü Serdar Samatyalı, hafta sonu sahalarında yapacakları müsabakanın kendileri açısından zor bir maç olacağını söyledi.

Takım oyuncularını lider oldukları için rehavete kapılmamaları konusunda uyaran Samatyalı, "Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak bu maçtan galip ayrılmayı hedefliyoruz. Taraftarlarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Kendilerinden centilmenlik kuralları içinde takımlarını desteklemelerini bekliyoruz. Bundan sonra alacağımız cezalar saha kapatmaya yönelik olacağından taraftarlarımızdan bu konuya dikkat etmeleri öncelikli beklentilerimiz arasındadır" dedi.

İçel'in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Arslan'ın öldürülmesine de değinen Samatyalı, "Bandırmaspor camiası olarak Özgecan Arslan'a Allah'tan Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileriz. Kadın cinayetlerinin son bulmasını yürekten dilediğimiz ülkemizde başka Özgecan'lara kıyılmaması, annelerin gözyaşlarının dinmesi en büyük duamız ve temennimizdir" diye konuştu.


Kaynak: AA