Alanyaspor - Adana Demirspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'in 20. haftasında Alanyaspor, Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından iki takımın teknik adamları karşılaşmayı değerlendirdi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, iki takım açısından da çok değerli bir maça çıktıklarını söyledi.

Yağışlı ve ağır bir zeminde çok iyi mücadele ederek 3 puanı kazandıklarını belirten Kalpar, "Bu tür havalarda çok koşmak gerekiyor. Mümkün olduğu kadar en iyisini yapmaya çalıştık. Çok iyi bir takımla oynadık ve çok zor gol attık. Adana Demirspor bulunduğu yeri ve daha fazlasını hak ediyor. Sıralamada üst sıraları düşünmek adına önemli bir galibiyet aldık. Sinan'ı sakatlığından dolayı oyundan erken aldık. Perovic çok hazır olmamasına rağmen mümkün olduğu kadar katkı sağlamaya çalıştı. Çok özellikle bir oyuncu. İlerleyen haftalarda bize çok faydalı olacağına inanıyorum"diye konuştu.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ
Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, yaptıkları bireysel hatanın kendilerine pahalıya mal olduğunu söyledi.

Rakibi galibiyetinden dolayı tebrik eden Karaman, "İki takım oyuncuları ağır sahaya rağmen iyi mücadele etti. Saha şartlarından dolayı bireysel hatalar oldu. Maçı kaybedecek bireysel hatayı biz yaptık ve pahalıya mal oldu. Kaybetmek üzüyor bizi ve zorumuza gidiyor. Oyuncularımı seviyorum. Takımımın bu mağlubiyetten gereken dersleri çıkacağını düşünüyorum. Rakiplerimizin durumu bizi çok fazla ilgilendirmiyor. Biz işimize bakıyoruz. Kaybettiğimiz maçlar hep basit hatalar ve detaylarda oldu. Bu da benzer bir müsabaka oldu. Bundan sonra daha detaycı ve kuyumcu terazisiyle çalışacağız" dedi.

Kaynak: İHA