Kaf Kaf Lideri Konuk Edecek

Türkiye Basketbol Ligi'nde son 6 maçını kayıpsız geçen Pınar Karşıyaka, yarın lider Anadolu Efes'i konuk edecek.

ULEB Avrupa Kupası'nda ikinci turdaki grup maçlarını kayıpsız tamamlayan ve ligde de son 5 müsabakasını kayıpsız geçen Pınar Karşıyaka, 2015'te oynadığı 11 maçı da kazandı.
Ligde 19. haftaya 12 galibiyetle 4. sırada giren Pınar Karşıyaka, yarın saat 20.00'de Karşıyaka Spor Salonu'nda lider Anadolu Efes'le karşılaşacak.
Müsabakanın biletleri Karşıyaka Store ve Karşıyaka Arena'dan satışa çıkarken, biletler 30 liradan temin edilebilecek. Öğrenci biletleri ise 20 liradan satılacak.
-Ligde 1200. maç
Lig tarihinde play-off'lar dahil yarın 1200. maçını oynayacak Pınar Karşıyaka'nın bu müsabakalarda 590 galibiyeti bulunuyor. Anadolu Efes'le daha önce ligde 99 maça çıkan Pınar Karşıyaka bu maçlarda 23 galibiyet aldı.
- Avrupa programı belli oldu
ULEB Avrupa Kupası'nda son 16 turunda Litvanya'dan Lietuvos Rytas'la mücadele edecek Pınar Karşıyaka'nın maç programı belli oldu. Rakibiyle ilk müsabakasını 4 Mart Çarşamba günü Vilnius'ta oynayacak yeşil-kırmızılı ekip, rövanş maçını ise 11 Mart Çarşamba günü İzmir'de yapacak.
Pınar Karşıyaka rakibini elemesi halinde çeyrek finalde Herbalife Gran Canaria (İspanya)-Cedevita Zagreb (Hırvatistan) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Kaynak: AA