Tire'den Kısa Kısa

Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Tire 1922, geçen haftaki Gaziosmanpaşa galibiyetinin ardından bu hafta Çorum Belediyespor'u yenip, iddiasını sürdürmek istiyor.

İzmir temsilcisinde, sakat Tayfun Özkan ve kart cezalısı Mustafa Sevim dışında eksik bulunmuyor.
Teknik Direktör İskender Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Evimizde oynadığımız son 3 maçta taraftarlarımıza galibiyet hediye edemedik. Pazar günü oynanacak maçta taraftarlarımızla tek yürek olarak, inşallah kazanan biz olacağız. Yeni transferimiz Tayfun sakat, orta sahanın dinamo isimlerinden Mustafa ise cezalı, onlar haricinde eksiğimiz bulunmuyor" dedi.

Tire 1922, Çorum Belediyespor maçı pazar günü Tire 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.
- Tire Armoni Bandosu'ndan 92. Yıl Konseri
Çoğunluğunu Tire Belediyesi personelinin oluşturduğu, Tire Armoni Bandosu 92. yılını verdiği özel bir konserle kutladı.
İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde Tire Belediyesi Armoni Bandosu, çeşitli marşları ve güncel eserleri icra etti. Tire Belediye Halk Oyunları ekibi de çalınan eserlere danslarıyla katıldı.

Konser sonunda bir konuşma yapan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, babasının Armoni Bandosu'nun ilk üyelerinden olduğunu hatırlattı. Çiçek "Tire Armoni Bandosu bir kültür bir simgedir. Tire, tarihi Cumhuriyet'e dayanan bandosuna ve Cumhuriyet'e dün ve bugün olduğu gibi gelecekte de sahip çıkacaktır" dedi.

Kaynak: AA