Ak Parti İl Başkanı Sümer'den Engelli Basketbolculara Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ve beraberindeki heyet, Akdeniz Engelli Basketbol Kulübü oyuncularını ziyaret ederek moral verdi.

Sümer ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri, pazar günü oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi Akdeniz Engelli Basketbol Kulübü antrenmanına giderek takım oyuncularına başarılar diledi.
Basketbol topunu alarak birkaç deneme atışı yapan Sümer, maçın oynanacağı sıralarda Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Antalya'da olacağını hatırlattı. Başbakan Davutoğlu'nu en iyi şekilde karşılamak için hazırlıklarının sürdüğünü anlatan Sümer, şöyle konuştu:
"Bir yandan da günlük programlarımızı aksatmadan sürdürüyoruz. Bu kapsamda buraya gelerek engelli basketbol takımı oyuncularına moral vermek istedik. Engelli kardeşlerimiz basketbolu sadece televizyondan izlemesinler. Kendilerini evlere hapsederek toplumdan dışlamasınlar. Onlar ile bizlerin hiçbir farkı yok. Çünkü her birimiz potansiyel engelli adayıyız. Buradan tüm bedensel engelli ailelere sesleniyorum: Çocuklarınızı eve kapatmayın. Onların sosyalleşmesini sağlayın. Gelsinler spor yapsınlar."

Kaynak: AA