Fenerbahçe, Gaziantepspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında, 14 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.


Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenmanda dün akşam Çaykur Rizespor maçında forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaptılar. Diğer oyuncular ise koşu, ısınma hareketleri ve istasyon çalışmalarıyla başladıkları antrenmana 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam ettiler. Sonrasında 2 gruba ayrılan oyuncular dar alanda yaptıkları taktiksel ağırlıklı çift kale maçla antrenmanı tamamladılar.

Hasan Ali Kaldırım’ın tedavisine devam edilirken, Alper Potuk takımdan ayrı koşu programı uyguladı. Çaykur Rizespor maçında bileği burkulan Mehmet Topal ve belinde ağrı bulunan Serdar Kesimal tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Antrenmanın son bölümünde sağ üst kasık bölgesinde sertleşme olan Egemen Korkmaz da antrenmanı tedbir amaçlı yarım bıraktı.

Öte yandan tesislere gelen başkan Aziz Yıldırım, genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu ve asbaşkanlardan İlhan Ekşioğlu antrenmanı izledi.

Kaynak: İHA