Mersin İdmanyurdu'na Denizbank'tan Destek

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden İçel İdmanyurdu’na, DenizBank’tan destek geldi. DenizBank, İçel İdmanyurdu taraftarlarına özel ‘İçel İdmanyurdu Bonus Kartı’ çıkardı. Tanıtımda futbolcular, kart başvurusunda bulunan İçellilere imzalı futbol topu hediye ettiler.

DenizBank İçel Şubesi’nde gerçekleştirilen ve takımın yıldız futbolcularının da katıldığı tanıtımda, şube personeli İçel İdmanyurdu forması giyerek müşterilere hizmet verdi. ‘İçel İdmanyurdu Bonus Kartı’ başvurularının alındığı etkinlikte, kulüp futbolcularından Sinan Kaloğlu, Muammer Zülfikar Yıldırım, Milan Mitroviç, Nurullah Kaya, Tita, Vederson ve Oktay Delibalta kart başvurusunda bulunan İçellilere imzalı futbol topu hediye ederek sohbet ettiler.

Bonus Kart’ın tüm özelliklerini taşıyan İçel İdmanyurdu Bonus ile taraftarlar birçok kampanya ve indirimden faydalanırken, aynı zamanda kulüplerinin gelirine de katkıda bulunabilecekler. Kart ile ilgili bilgi veren DenizBank Çukurova Bölge Müdürü Engin Eskiduman, spor kulüplerinin yanında olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.



İçel İdmanyurdu ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını da dile getiren Eskiduman, “90 senelik köklü geçmişiyle sadece İçel’in değil, Türkiye’nin de en güzide kulüplerinden İçel İdmanyurdu ile kurduğumuz yakın ilişki sayesinde kulübümüze destek veren kurumlardan biri olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İçel İdmanyurdu Bonus ile hem kulübün gelirleri artacak hem de taraftarlar kendilerine özel birçok ayrıcalıktan yararlanarak, kartlarıyla yapacakları her alışverişte gönül verdikleri camiaya katkıda bulunacaklar. Taraftarlar kartları ile ’Takımın Attıkça Sen de Kazan’ ve diğer İçel İdmanyurdu taraftar kampanyalarından ilave faydalar sağlayabiliyorlar. DenizBank olarak spor kulüplerimizin en büyük destekçisi olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: İHA