Hasan Ali Kaldırım İyi Ki Doğdun

Yeni yaşına giren Fenerbahçe’nin başarılı futbolcularından Hasan Ali Kaldırım’ın doğum günü teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından kutlandı.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 6. ve son haftasında yarın Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde karşılaşacağı Celtic maçının hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdüren sarı-lacivertlilerde çalışma öncesinde doğum günü kutlaması yapıldı. 26 yaşına giren Hasan Ali Kaldırım’ın bu özel gününü unutmayan teknik heyet ve takım arkadaşları, Hasan Ali için doğum günü pastası hazırlattı. Antrenman öncesinde soyunma odasında kutlanan doğum gününde önce pastanın üzerindeki mumları üfleyen deneyimli oyuncu, ardından tebrikleri kabul etti.



KALDIRIM: "KAZANMAK İSTİYORUZ"

Daha sonra Fenerbahçe TV mikrofonlarına Celtic maçını ve kişisel performansını değerlendiren Hasan Ali, yarınki maçın kazanılması halinde kendisi için iyi bir doğum günü hediyesi olacağını belirtti.

Celtic maçıyla ilgili değerlendirme yapan Hasan Ali, “Rakibin şansı yok, onlar rahat. Bize de 1 puan yetiyor ama kazanmak istiyoruz. Bu tip maçlara hazırlanmak, konsantre olmak zor olur. Maça ciddi bir şekilde konsantre olup inşallah istediğimiz sonucu alırız” dedi.

Son zamanlardaki iyi performansıyla ilgili de konuşan başarılı futbolcu, “Ben her zaman çok çalışan bir insan oldum. Son 2 seneye baktığım zaman az oynama fırsatı buldum. Bu süreyi iyi değerlendirdim ve bu sene üst üste şans buldum. Bu durum öz güvenimi arttırdı ve performansıma olumlu etki etti. Hocamızın da katkısı var, bireysel hocalarımızın da katkısı var. Çalışmayı seviyorum. Çalışmanın meyvesini topladım. 2 yılda çok bekledim bu şansı ve en iyi şekilde değerlendirdim. Daha da üstüne koymak istiyorum, benim için yeterli değil. İnşallah daha iyi olur” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İHA