Denizbank'tan Mersin İdmanyurdu'na 'Kredi Kartlı' Destek

DenizBank'ın, Spor Toto Süper Lig takımlarından İçel İdmanyurdu taraftarları için tasarladığı kredi kartının tanıtımı, takım oyuncularıyla birlikte yapıldı.

Bankanın İçel şubesinde düzenlenen tanıtım etkinliğinde, kırmızı-lacivertli taraftarlar için hazırlanan "İçel İdmanyurdu Bonus Kartı" için başvurular alındı.

Şube personelinin İçel İdmanyurdu forması giydiği etkinlikte oyuncular Milan Mitrovic, Sinan Kaloğlu, Tita, Muammer Zülfikar Yıldırım, Nurullah Kaya, Oktay Delibalta ve Gökçek Vederson, kart başvurusu yapan İçellilere imzalı futbol topu hediye etti.

Tanıtımda kırmızı-lacivertli taraftarlar, yıldız oyuncularla bol bol fotoğraf çektirdi.

DenizBank Çukurova Bölge Müdürü Engin Eskiduman, yaptığı açıklamada, İçel İdmanyurdu ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Takıma her zaman katkı sunmaya devam edeceklerini, kredi kartı kampanyasının da bunlardan biri olduğunu belirten Eskiduman, "İçel İdmanyurdu Bonus ile hem kulübün gelirleri artacak, hem de taraftarlar kendilerine özel birçok ayrıcalıktan yararlanarak kartlarıyla yapacakları her alışverişte gönül verdikleri camiaya katkıda bulunacaklar" dedi.

Eskiduman, taraftar kartlarıyla diğer İçel İdmanyurdu kampanyalarından ilave faydalar kazanılacağını ifade ederek, spor kulüplerinin en büyük destekçisi olmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Kaynak: AA