Celtic'ten İstanbul uyarısı!

İstanbul'a gelecek olan Celtic, taraftarları için özel otobüs kiraladı ve maç öncesi ilginç uyarıların yer aldığı bir açıklama yayınladı.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda 10 Aralık Perşembe günü Fenerbahçe ile karşılaşacak Celtic, İstanbul'a gelecek taraftarlarını resmi internet sitesinden uyardı.

İstanbul'a gelecek taraftarlarının ulaşımda zorluk yaşamamasını isteyen Celtic Kulübü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 10 otobüs kiraladı. İnternet sitesinden yapılan açıklamada, taraftarların bu 10 otobüsü kullanarak stadyuma gidebileceği belirtilirken, açıklamadaki ilginç ifadeler dikkatlerden kaçmadı.

Yapılan açıklamada, otobüslerin kalacağı yer olarak Dolmabahçe Sarayı'nın yanındaki ana durak olarak belirtilirken, taksi kullanmak isteyenlere de ''Taksim Meydanı'ndan stadyum yaklaşık 60-80 Türk Lirası (20 Euro) tutacaktır. Trafiğin durumuna göre ücret ve süre değişebilir. Taksiye bindiğinizde taksimetrenin açık olup olmadığına dikkat edin'' şeklinde uyarılara yer verildi.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda grupta şansı olmayan Celtic, 10 Aralık Perşembe akşamı Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.