Cardozo'ya dev kanca!

İspanyol Sport Gazetesi, Barcelona'nın ara transfer döneminde Trabzonspor’lu Oscar Cardozo ile ilgilendiğini öne sürdü.

Barcelona’nın transfer yasağı ara transfer döneminin açılmasıyla birlikte son bulacak. Katalan ekibi bu sayede sezon öncesi transfer ettiği Arda Turan ve Aleix Vidal'i oynatabilecek. Teknik direktör Luis Enrique'nin forvet hattına takviye yapılmasını istediği de biliniyor.

İspanyol Sport gazetesine göre Barcelona'nın gündemindeki oyunculardan biri de Trabzonspor'da forma giyen Oscar Cardozo. Bu konudaki haberini kapak sayfasına taşıyan Sport, "9 numaraya 2 aday" başlığıyla Katalan ekibinin Cardozo ve Valencia'nın golcüsü Alvaro Negredo ile ilgilendiğini öne sürdü.

Negredo'nun Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacağını hatırlatan gazete, hem daha düşük maliyeti hem de Devler Ligi'nde forma giymesinin önünde bir engel olmaması nedeniyle Cardozo'nun transfer planlarında ilk sırada bulunduğunu öne sürdü.

Golcü oyuncunun Trabzonspor'da sorunlu günler geçirdiğini iddia eden Sport, Benfica formasıyla çok başarılı bir grafik gösteren Cardozo'nun güvenilir bir yedek olarak Barcelona'ya katkı sağlayabileceğini yazdı.