'Boş yere 10 kişi kaldık'

G.Antep maçının 30. dakikasında orta sahada Larsson'u indiren Hasan Ali kırmızı kart görmüştü Gökhan Gönül maç sonu dert yandı: "Kaleye uzaktı, ben ona yetişirdim. Yok yere 10 kişi kaldık"

Fenerbahçe, Gaziantepspor'a deplasmanda takılırken maça damga vuran anlardan biri de Hasan Ali Kaldırım'ın atıldığı pozisyondu. Güneydoğu ekibinin hızlı çıktığı anda Larsson orta saha çizgisine yakın topu Hasan Ali'den kaçırmış ardından da Fenerbahçeli oyuncunun müdahalesiyle yerde kalmıştı. Hakem Serkan Tokat pozisyona kararsız gitmiş önce sarı kartına yönelmiş ardından kırmızı çıkarmıştı. Bu tavrı da Hasan Ali'yi şiddetli müdahaleden değil, bariz gol şansından dolayı attığı yönünde algılandı. Hasan Ali'ye en yakın isim olan Gökhan Gönül de Larsson'a yetişebileceğini söyledi.

'Benden kaçması imkansızdı'
Kanarya'nın tecrübeli sağ beki Gökhan "Daha orta sahadaydık. Kaleye 50 metre var. Ben kim olursa olsun orada yakalardım. Daha önce de yaptım. Hasan Ali'nin atılması yanlıştı. Bu pozisyon sarı karttı. Maçın 1 saatini bu hatalı karar yüzünden 10 kişi oynamak zorunda kaldık. Belki 1 puan aldık ama liderlikten olduk" F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım da maç sonu açıklamasında 'kaleye uzaklık' nedeniyle pozisyonun sarı kart olması gerektiğini belirtmişti.