Bar Saldırısında 48 Yıla Kadar Hapis İstemi!

Beşiktaşlı Gökhan Töre’nin de aralarında bulunduğu 6 kişinin bir barda çıkan olayda silahla yaralanmalarına ilişkin açılan davada savcı mütalaasını açıkladı. Savcılık, sanık Korhan Bahadır’ın “adam öldürmeye teşebbüs ve kasten yaralama “ suçlarından 48 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.

Şişli'de bir barda çıkan olayda Beşiktaşlı Gökhan Töre'ninde aralarında bulunduğu 6 kişinin silahla yaralanmasına ilişkin davaya devam edildi. İstanbul 14'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, başka suçtan tutuklu sanık Korhan Bahadır ile sanık avukatları hazır bulundu. Duruşmanın başlamasının ardından savcı Ali Kaya, mütalaasını açıkladı.

Mütalaada, sanık Korhan Bahadır'ın Gökhan Töre ve Kadir Can İpekçi'ye karşı “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan 18 yıldan 30 yıla kadar, diğer 4 şikayetçiye karşı “kasten yaralama”suçundan 6 yıldan 18 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Bar Saldırısında 48 Yıla Kadar Hapis İstemi!

Savcı Kaya diğer sanık Hasan Kutlu'nun ise “yalan tanıklık” suçundan 4 aydan 1 yıla hapisle cezalandırılmasını talep etti. Mütalaanın açıklanmasının ardından sanık avukatları, esasa ilişkin savunma hazırlamak için süre talep etti.

Ara kararını açıklayan mahkeme, sanıklar ve avukatlarına esasa ilişkin savunma hazırlamaları için bir sonraki duruşmaya kadar süre verdi. Duruşma ertelendi.

Kaynak: İHA