'Muharrem Usta İle Görüştükten Sonra Konumumuz Netleşir'

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, kulüp başkanı Muharrem Usta ile görüştükten sonra Trabzonspor’daki konumunun netleşeceğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında sahasında Eskişehirspor’u konuk eden Trabzonspor karşılaşmayı 3-1 kazandı. Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Trabzonspor’da 2000-2001 yılında istifa ettiği Denizlispor maçından bir örnek vererek, "Maçın 75. dakikasında genç oyuncu Ferdi’yi oyuna aldım. 2-0 öndeyken 10 kişi kalan rakibimiz karşısında 2-2 berabere kaldık. 85 ve 88. dakikalarda yediğimiz gollerle o günkü serüvenimizi doldurduk. Bu kez 75. dakika geçsin dedim ve 78. dakikada Muhammet Beşir’i oyuna aldık. Yine rakibimiz 10 kişiyken skoru 2-1’e getirdi. Maç yine 2-2 bitse bir daha tövbe profesyonel takımda görev yapmazdım. Bu düşünce aklıma geldi" dedi.



"HEM GİDEN YÖNETİME HEM GELEN YÖNETİME 3 PUANLIK KATKI SAĞLADIK"

Karşılaşmada iyi oynadıklarının söylenemeyeceğini ifade eden Tekelioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İyi pozisyonlarda bulamadık ama net bulduğumuz pozisyonları da değerlendirdik. Eskişehirspor daha derli toplu oynadı, daha çok pas yaptı. Geçirdiğimiz süreç zordu. Fenerbahçe galibiyeti de taraftarımıza armağan hediye etmek, 18 yıl rabikibimiz sonra yenmek isterdik ama olmadı. Hacıosmanoğlu’na teşekkür etmek istiyorum. Alt yapıda güvendi ve iyi çalıştık. Alt yapı tavan yaptı. Her sene 2-3 takım şampiyon oldu, yeniden görev verdi profesyonel takımda. Bu süreci Fenerbahçe maçı hariç iyi geçirdiğimizi düşünüyorum. Kart görmesek daha değişik olabilirdi çünkü Fenerbahçe’ye karşı 10 kişi oynamak zor. Onun haricinde gönül rahatlığı ile 2 maçta 6 puan alarak hem giden yönetime 3 puan hem gelen yönetime 3 puanlık katkı sağladık."

"YA BİZLE BİR MUKAVELE YAPILACAK YA DA DIŞARIDAN ANTRENÖR ARKADAŞI TRABZONSPOR’UN BAŞINA GETİRECEKLER"

Başkanlığa seçilen Muharrem Usta ile bir görüşme yapacağını kaydeden Tekelioğlu, "Yönetimin önüne açma adına İbrahim Bey’den sonra ona da teşekkür edeceğiz, daha sonra kulüpteki pozisyonumuz ortaya çıkar. Kulüpte alt yapı sorumlusuyum. Yönetimi rahatlatma adına kendilerine konumumu bildireceğim. Şu anda yönetim istese dahi Çaykur Rizespor maçına çıkma şansım yok. TFF, 2 maçlık bir müsade veriyordu ancak kongre süreci nedeniyle 3 maça izin verildi.

Ya bizle bir mukavele yapılacak ya da dışarıdan antrenör arkadaşı Trabzonspor’un başına getirecekler" ifadelerini kullandı.

Tekelioğlu, sonradan oyuna dahil ettiği genç oyuncu Muhammet Beşir’in çok hızlı bir oyuncu olduğunu kaydederek, "Attığı golde biraz geç kalsa kaleci topu alabilirdi. 16 yaşındaki Abdülkadir de Türkiye’nin en iyi oyuncularından biri olacak. Olduktan sonra söylemiyorum. Abdülkadir Ömür ismine herkes dikkat etsin" diye konuştu.

Kaynak: İHA