'Asıl Hedefimiz Lig'

- PTT 1. Lig’in 14. haftasının son mücadelesinde Giresunspor kendi sahasında Boluspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla yendi. Maçın ardından Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, kupada güzel bir kura çekildiğini ama asıl hedeflerinin lig olduğunu belirtti.

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, net bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Rakibimizi incelediğimiz zaman son 3 deplasmanı 2 galibiyet 1 beraberlik almıştı. Deplasmanlarda iyi oynayan bir rakip ile oynadık. Bugün de aslında iyi mücadele ediyorlardı ama bizim oyuncularımız gerçekten kapasitelerinin sınırını zorladılar. Oyun disiplininden kopmadan oynadık. İyi başladık. İyi de götürdük. Penaltı biraz konsantrasyonumuzu bozdu ama 3’üncü golden sonra tekrar eski halimize büründük. Hedefin içindeyiz, Giresunspor’a şampiyon seslerini de uzun seneler sonra söyletmekte mutlu ediyor ama sorumluğumuzun kat kat artırdığının bilincindeyiz. Lig’de 5’de 5 yaptık kupa ile beraber 6’da 6. Bu trendimizi devam ettirmek en büyük amacımız. İnşallah bu hedefi sonuna kadar kovalamak ve inşallah bu keyifli mücadeleyi keyifli bir sezon sonuyla bitirmek işte o keyifli yerde bildiğiniz gibi ilk 2 ama şu an için her şey çok erken bunları konuşmak için biz maç maç gideceğiz. Şimdi hemen toparlanıp Trabzon 1961 maçına odaklanacağız" dedi.



"FENERBAHÇE 1981’DEN SONRA YİNE GİRESUN’A GELECEK"

Kupa kuralarını da değerlendiren Sözeri, "Kupa için kuralar çekildikten sonra biz de mutlu olduk. Kupa trafiği ve lig ikisi bir arada zor olacak belki ama Giresun şehri en son 1981 yılında Fenerbahçe ile oynamış. Fenerbahçe’yi seyrettirmek, Antalyaspor gibi güzide bir spor kulübü ve Eto oynarsa böyle oyuncuları seyrettirmek bu da bize mutluluk veriyor. Fakat bizim asıl hedefimiz lig” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA