Mutlu Topçu Açıklaması 'Fenerbahçe'den Puan Almak Sevindirici Gözükse De İki Puan Kaybetmek Üzücü'

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, 2-2 berabere kaldıkları Fenerbahçe maçı sonrası, "Fenerbahçe’den puan almak sevindirici gözükse de iki puan kaybetmek üzücü" dedi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu ise çok güçlü bir takıma karşı oynadıklarını ifade ederek, iki puan kaybetmenin üzücü olduğunu söyledi.



Mutlu Topçu "Genel olarak Fenerbahçe’yi değerlendirdiğimiz zaman, çok yetenekli oyunculara sahipler. Son 4 maçında galibiyet almış bir takım. Fenerbahçe’den puan alacaksak, bunu büyük mücadeleler vererek ve gol atarak yapacaktık. Oyuna iyi başladık, çalıştığımız bir organizasyonla gol atmamız sevindiriciydi. Akabinde rakibin on kişi kalması bizim için bir avantajdı. Sonuçta biz Fenerbahçe’ye karşı oynuyoruz. Çok ciddi bir takıma karşı mücadele veriyorduk. Hava toplarında çok etkililer ve ikinci yarıda uzun toplarla oynadılar. Çok ciddi olmamız gerekirdi. Orkan’a yapılan bir müdahale vardı o müdahale penaltı olabilirdi. Televizyondan izleyemedim ama ayakkabısının bağcığı kopmuştu. Fenerbahçe’den puan almak sevindirici gözükse de iki puan kaybetmek üzücü" diye konuştu

Kaynak: İHA