Kayseri Erciyesspor Farklı Kazandı

Kayseri Erciyesspor’da farklı Altınordu galibiyeti sonrası Teknik Direktör İbrahim Uzunca, “Takım oyuncularından bir patlama bekliyorduk ve o patlama bu maçta oldu” dedi.

PTT 1. Lig’in 14. haftasında Kayseri Erciyesspor, sahasında Altınordu’yu 4-1 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın da teknik direktörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü İbrahim Uzunca, “Gerçekten son haftalarda oynadığımız oyunun karşılığını neticeye yansıtamıyorduk. Bir patlama bekliyorduk takımımızdan. Bugüne nasip oldu. 90 dakika sahada basmadık yer bırakmadılar. Bunun devamı gelecek. Mutlaka biz Kayseri Erciyesspor’u bu ligde tutmak için elimizden geleni yapacağız. Bundan sonraki haftalarda bu galibiyetin devamı olacak inşallah” diye konuştu.

ALTINORDU CEPHESİ

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise maçın ilk yarısında iyi bir ortaya koyduklarını belirterek, "Golü bulsak olay bizim lehimize dönecekti. Topa sahip olan taraf bizdik. Oyunu hızlandırmamız gerekiyordu. Hücum oyuncularımız alanı kullanmak ve hücum reaksiyonlarını daha iyi yapmaları gerekiyordu, olmadı. Golü atan rakibin morali yükseldi. İkinci yarı çok iyi başladık. Baskıyı kurmak istiyorduk. Bir anda penaltı olunca ve üçüncü gol de gelince oyundan düştük. Mağlup olduk. Bize yakışmayan bir skor oldu. Üstün oynayan taraf bizdik ama skoru onlar yakaladı” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İHA