Hacıosmanoğlu: Bir başka bahar için sadece yaprak döktük

İbrahim Hacıosmanoğlu, kesin sonuçların açıklanmasının ardından kürsüye çıkıp bir konuşma yaptı.

Trabzonspor'da seçimi kaybeden İbrahim Hacıosmanoğlu, kesin sonuçların açıklanmasının ardından kürsüye çıkıp bir konuşma yaptı.

Hacıosmanoğu şunları söyledi:

'Çok değerli Trabzonspor sevenleri. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Trabzonspor'un gerçek sahipleri sizlersiniz. Siz bu akşam burda yeni başkanınızı belirlediniz. Herkesin bu sonuca saygı duymasını bekliyorum. Ben de saygı duyuyorum. Eğer biz Trabzonspor sevdalılarıysak seçilen yönetimlere destek olup rahat bırakalım. Trabzonspor'u yukarıya taşıma adına onlara destek olalım. Benim haksız yere üzdüğüm, kalbini kırdığım Trabzonspor sevdalıları varsa herkesin huzurunda özür diliyorum.

Ama üzüldüğüm konular da var. Trabzonspor'u siyasete alet ettirdiler. Ben hiçbir zaman alet etmedim. Her aday olduğum siyasi engeller karşıma çıktı. Ben vefalı bir insanım. Vefasızlık görsem de vefakar olmaya devam edeceğim. Bunu da bütün Türkiye'nin bilmesini isterim. Burada çok sıkıntılar çeken bir başkan olarak hiçbir hatanızdan dolayı sizi eleştirmeyeceğim.

Az önce Muharrem Bey yanıma gelerek, 'Şike sürecinde kulübü yalnız bırakmadığınız için teşekkür diyorum.' dedi. CAS ve FIFA devreye girdiğinde neler olacağını göreceğiz. Bizim çalınan bir emeğimiz var. Biz ülkemizi şikayet etmedik. Bu işin takipçisi olacağız. Eğer bu işten sonuç alamazsak Muharrem Usta'yı o zaman eleştireceğiz.'

İbrahim Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle bitirdi:

'Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Bir başka bahar için sadece yaprak döktük.'